Bästa tipset för att få i dig mer vatten!

december 5, 2016

De är få drycker som är så bra som just vatten! Det finns tillgängligt i princip alla svenska hem och det är super för kroppen! När jag var yngre tyckte jag vatten var det tråkigaste som fanns och drack mycket hellre läsk! Men även gamla hundar kan tydligen lära sig att sitta 🙂 Idag är vatten det bästa jag vet och det är väldigt sällan jag dricker läsk.

Ett tips för att lättare få i sig vatten är såklart genom att ha en snygg karaff eller tapp att fylla med vatten! Cervera har just nu rabatter på flera snygga och praktiska vattenbehållare!


vatten-karaff tappkran-vatten vattenbehallare
 

Men vad kan man göra då, om man som jag tyckte tidigare att vatten är supertråkigt? Det är ju såklart en vanesak, börjar du dricka vatten kommer du efter ett tag att göra det per ”automatik”.

Det sägs att det tar 21 dagar att anpassa sig till en ny vana. Börjar du nu är du där om 3 veckor!

Ett annat bra knep är att smaksätta vattnet med något man tycker om. Efter att jag köpte min vattenbehållare har jag i princip alltid smaksatt vatten i kylskåpet. Välj mellan olika bär, frukter eller örter att blanda i, så får du vatten som är både godare och hälsosammare!

vatten

No Comments Yet.

Kommentera