Emmas önskelista till Tomten

december 15, 2016

Varje år har jag samma problem med vad jag önskar mig. Det brukar mest bli bra att ha saker som jag ändå behöver köpa. Kanske inte lika kul för de som ska ge bort, men bra för mig!

Min önskelista skiljer sig inte så mycket från varken Catrins eller Malins lista eftersom fokus ligger på Vasaloppet. Har passat på att önska mig både ullunderställ och skalkläder som de andra redan lagt ut.

Men då det än så länge inte går att träna på skidor får man träna så gott som det går inomhus. Nya träningstights från Stronger står högt upp på önskelistan. Älskar deras tights och de här är extra snygga nu på vintern. Denna mysiga träningströja passar bra i detta vädret och till tightsen.

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

Som Catrin också skrivit förut sitter man mest med näsan i tunga biologiböcker, men en bok som jag gärna skulle vilja läsa under jullovet är Skitmat skriven av Jacob Gudiol. Har följt honom länge och tycker han skriver bra. Skitmat är något som intresserar mig mycket och är väldigt aktuellt just nu.

image

Detta schampo och balsam från Maria Nila är perfekt om man som mig använder både plattång och färgar håret. Har väldigt slitet hår och det framförallt nu på vintern, så extra viktigt med bra schampo och balsam då. Dessutom är det både sulfat- och parabenfritt, 100% veganskt och producerat i Sverige.

image

No Comments Yet.

Kommentera