Fylld paprika

januari 5, 2017

Kötfärsfylld paprika. Smidig och god lunch där det mesta av tillredningen sköter sig självt. Fylld med nyttigt och bra näringsinnehåll.

Portioner 2 – Tid 40 minuter – Ugnstemp. 200°C
Ingredienser
2 paprikor
200 gr köttfärs
0,5 gul lök
2 tomater

4 färska champinjoner
1 tsk paprikapulver
1 vitlöksklyfta
riven ost
salt & peppar

Gör så här

Börja med att sätta på ugnen. Skölj paprikorna, skär av locket och gröp ur kärnorna. Stek sedan köttfärsen i solrosolja. Hacka lök, tomat, champinjoner och lägg ner i köttfärsen. Pressa i vitlöksklyftan och krydda.

Lägg i köttfärsblandningen i paprikorna, toppa med lite ost och in i ugnen i ca 20 minuter. Servera gärna med en enkel sallad. 

No Comments Yet.

Kommentera