Nyttig omelettpizza

januari 28, 2017

Frukost är det målet på dagen som jag tycker är roligast att laga och experimentera med. Finns oändligt många olika rätter att laga och så många olika sätt man kan göra dem på. Omelettpizza är enkelt, går snabbt och man kan toppa med det man är sugen på eller det som man har hemma.

Portioner 1 – Tid 10 minuter
Ingredienser
1 helt ägg
2 äggvitor
1 stor eller 2 mindre tomater
1/4 gul lök
1 färsk champinjon
skinka
ost
kokosfett
salt, peppar och oregano

Gör såhär

Blanda det hela ägget tillsammans med äggvitan, salt och peppar. Häll ner det i stekpannan tillsammans med kokosfettet. Stek på låg värme. Häll på lite riven ost och lägg sedan på de andra ingredienserna. Stek tills omeletten är helt genomstekt. Servera direkt med lite oregano på toppen.

 

No Comments Yet.

Kommentera