Om bloggen

Vi som driver Healthspiration heter Malin, Emma och Catrin och vårt brinnande intresse för hälsa förde oss samman när vi träffades under vår utbildning som hälsovetare på Linnéuniversitetet. Sommaren 2018 hoppas vi att alla tre har en kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap, men fram tills dess har vi massor att lära ut. Vi hoppas därför att vi kan ge dig rätt verktyg för att underlätta din resa till ett hälsosammare liv.

Idén om att starta en blogg föddes under hösten 2016 när vi stod och väntade på tunnelbanan som skulle ta oss till vår andra etapp i tjejklassikern, nämligen Lidingöloppet. Tänk vad mycket bra idéer som kommer när man är omgiven av vänner och kroppen är full av adrenalin! 🙂 Som ni kanske förstår kommer ni såklart att få följa vår träning mot Vasaloppet och sista delen som blir Vätternrundan 2017.

Vi vill att Healthspiration ska vara en inspirerande hälsoblogg med fokus på bra mat, träning och en sund livsstil. Vi är inte intresserade av strikta dieter där man förbjuder viss typ av mat, utan vår önskan är att inspirera dig som läsare till att hitta en bra balans i livet som gör att du kan må så bra som möjligt!

Gillar du vår blogg?
Glöm inte att följa oss på Bloglovin, Facebook och Instagram!

Är du intresserad av att samarbeta med oss?

Några av våra tjänster som vi erbjuder:
* Sponsrade samarbeten på bloggen och i våra andra sociala medier (Instagram, Facebook etc.)
* Ambassadörskap
* Affiliatelänkar och rabattkoder
* Produkttester, recensioner och press-event
* Bloggtexter med tillhörande bilder

Sponsrade inlägg märks tydligt i inlägget och vi samarbetar endast med de företag som vi själva kan stå för och som känns relevanta för bloggen och våra läsare. De inlägg vi skriver innehåller alltid våra egna åsikter.

Kontakta oss på: info@healthspiration.se